Begivenheder fejres med balloner..

Balloner er så alsidige, at det ser ud til at være svært at komme med en top ti-liste med lejligheder, som du vil bruge dem til. Vi dekorerer til en masse fester og begivenheder hver måned på alle mulige måder, hvilket gør det endnu sværere at vælge. Uanset hvilken begivenhed du skal fejre så har vi ballonerne og idéerne. Vi har gennem 2 årtier leveret til så mange begivenheder at det kan være svært at nævne bare 10 forskellige – men her er vores top ti.

Fødselsdage , første fødselsdag, 18-års fødselsdag, 21-års fødselsdag, 30, 40-og 50-års fødselsdag. Disse specielle begivenheder, når du vil lidt ekstra ud af dagen. Balloner tilføjer farve, hjælper med at oprette temaer og giver festdrengen eller -pigen noget at tage med hjem i slutningen af natten. En lille påmindelse om en helt speciel begivenhed i flere dage efter.

Fødsler og eventuelt en buket på hospitalet, tillykke med babyen, velkommen hjem. Nyfødte balloner tilføjer noget, der er markant til et lykønskningskort. Det er en lille gestus, der markerer festen med stil. Det behøver ikke at være noget man gør blandt veninder – vi har flere firmaer som vi kører ud og leverer for i den anledning

Valentiner, happy valentines, vær min valentine. At afgive en erklæring via et bundt balloner eller ballonbuket, fortæller du din elskede nøjagtigt, hvordan du har det – og der er ingen fejl i den følelse. En twist på de traditionelle chokolader og blomster – er en Valentinsballon/buket der overrasker får dem til at føle sig elsket lang tid frem.

Jubilæer, lykkeligt sølvbryllup, guldbryllup eller rubinbryllup. Masser af forskellige stilarter og farver til at fremstille alle disse vigtige jubilæer. Hvis du kæmper for at finde en gave til disse specielle lejligheder, giver en ballondekoration/buket dig mulighed for at vælge noget, de sjældent ønsker, men som de med glæde vil modtage vil huske til deres dages ende.

Bryllupper , just married, tillykke. Du kan da ikke have et bryllup uden balloner. Hvordan skal resten af verden vide, hvad der foregår, hvis din begivenhed ikke er fyldt med smagfulde balloner i alskens farver og dekoration? Balloner gør noget ved bryllupper, de tilføjer en dybde til hele ceremonien, og aftenens begivenhed ville se nøgen ud, hvis de ikke var der.

Virksomhedsbegivenheder , vores brand, vores logo. Du kan virkelig tilføje et ekstra stempelniveau til din udstillingsstand med balloner. Lad dine potentielle kunder vide, hvor du finder dig ved at lade en ballon svæve højt over din stand eller tilføje en reel tilstedeværelse til dit område. En meget omkostningseffektiv måde at påvirke på et hvad der i stigende grad er et meget konkurrencedygtigt og kreativt rum.

Produktlanceringer, handelsbegivenheder, messer En anden arena, der er perfekt til balloner er produktlanceringer og handelsarrangementer, fordi de tiltrækker kundens øjne. Et udvalg af farverige balloner eller et helt tema- på en søjle eller en ballonbue eller et helt andet stativ vil engagere deres opmærksomhed og tilføje det sidste.

Forlovelsesfester, tillykke. Balloner lyser op ved forlovelses festen og overvælder det heldige par med den store erklæring. Balloner er en billig måde at vise, hvor meget du interesserer dig og de kan omdanne et enkelt rum til noget helt specielt.

Polterabend, Nyt kørekort! Vi tilbyder vore kunder at vi kan komme med forskellige løsninger og en række designs, der er perfekte til en polterabend . Send os en mail på dit forestående arrangement , så finder vi sammen en løsning

Lige det du vil eller bare lyst til en dejlig dag!

Bare rolig, hvis din begivenhed ikke er vist her. Vi tror, vi kan tage højde for enhver ballonbegivenhed for os der bare elske balloner. Vi har mulighed for at sætte unikke navne på balloner til alle begivenheder – desuden trykker vi også på balloner her i huset, så vi kan altid gøre noget særligt og være med til at dagen ikke bliver glemt lige foreløbig