Hjerter med tekst

Der er ikke ret mange ballonfirmaer som laver hjerteballoner i en god kvalitet – men nu har vi endelig fundet nogle rigtig gode og så er de produceret i Europa og dermed også overholder de også de strenge krav der generelt er til latex balloner.

Hjerteballonerne findes i rigtig mange flotte farver også røde som er perfekte til Valentinsdag, jubilæer eller andre romantiske lejligheder. Bland og match med vores latex hjerter til en iøjnefaldende ballonbuket!

Der findes også en masse af forskellige muligheder for at vi kan trykke på din ballon, Hjerteballoner er perfekte til kærester, der elsker dekorationer med temaer, en bryllupsbegivenhed eller en bryllupsdekoration/invitation. For en let ballondekoration til en forlovelsesfest eller lignende begivenhed ville en ballonbuket lavet af hjertehjerteballoner være perfekt. I denne kategori af vores ballonfirma finder du et ekstra udvalg af hjerteballoner eller ballonhjerter til individuel til tryk så de passer til de forskellige begivenheder. Opret og bestil dine tilpassede hjerteballoner her. og husk før du siger JA TAK så laver vi altid et forslag på layout til dig, så du kan se placering af dit logo på ballonerne, før vi sætter produktion i gang.

Du kan også designe dine egne balloner, du skal blot helst bruge et tegneprogram på en computer – man behøver ikke, men det giver det bedste resultat. Vælg blot din besked eller billede, så trykker vi dine balloner til dig. Disse balloner er en fantastisk dekorativ vare. De kan bruges til bryllupsdekorationer, udsmykning til fødselsdagsfest og andre lejligheder. Brugerdefinerede trykte balloner er også en fantastisk salgsfremmende idé tænk bare på en hjerteforening eller andre der vil ud med et kærligt budskab.

Køb klassiske ballondekorationer til Valentinsdagen i rød og hvid, lyserød eller blå. Brug latex eller folie hjerter eller andre balloner til en romantisk overraskelse, en valentinsgave eller anden begivenhed eller ferie. Vores store udvalg i hjerter og farver tilbyder et stort udvalg af forskellige ballonhjerte dekorations ideer til mange romantiske ferier, bryllupper og andre lejligheder.

Hjerteformede balloner er også en smuk og tankevækkende gaveide til morsdag, farsdag eller andre familiebegivenheder. Vis din kærlighed til mor, kæreste, hustru eller bare en du holder af med en buket af hjerte balloner .

001 White

059 Ivory

071 Rose gold M

073 Baby pink

057 Pink

006 Rose

007 Fuchsia

053 Red M

045 REd

042 Red C

004 Orange

003 Yellow

049 Lavender

062 Aquarmarine

012 Green

072 Baby blue

009 Light Blue

010 Blue

039 Gold

038 Silver