Dekorationer til jeres bryllup
– lidt ud over det sædvanlige!

bryllupsmessen 2020

Bryllupsmesse Forum 2020

smallheart

Alle balloner er dobbelte!
Pris 1800,- + levering
Ved enkelt balloner er det billigere

Alle balloner er dobbelte!
Pris 1600,- + levering
Ved enkelt balloner er det billigere

Mr&Mrs balloons

Pris 375,- pr. stk. + lev. /m/pynt 550,-

Pris 450,- pr. stk + levering

8 kantet organic

Alle balloner er dobbelte!
Pris 3200,- + levering
Ved enkelt balloner er det billigere

Blomsterring 1800,- + levering

Pris 1400,- + levering

Pris 675,- pr stk /875,- pr stk + lev.

Alle balloner er dobbelte!
Pris 3500,- + levering
Ved enkelt balloner er det billigere

Pris 2800,- + levering

Pris 1800,- + levering /2400,- m/pynt

Pris 1800,- + levering /2400,- m/pynt

Finder du spændende dekoration
andre steder som f.eks Pinterest,
så send os billedet, så vi regner en pris til jer!

Bryllupsmesse Forum 2019

Hjerte i Q-link Pris? Ring

Ballonvæg 2 meter 1800,- + levering

Bryllupsdagen er en af de vigtigste dage i dit liv, og vi forstår, at et hvert bryllup er unikt. Derfor skræddersyer vi også din ballondekoration, sådan at du 100% sikrer, at det får nøjagtigt look, som du ønsker til din bryllupsdag. Vi er i stand til at tilbyde balloner i tilpassede farver der er koordineret med din brudekjole eller bryllupsblomster, at du får den rigtige tema stil til din dag.

Spring teksten over gå direkte til billederne.

Balloner vil blive husket i lang tid

Balloner er en festlig og overkommelig måde at dekorere din bryllupsreception og bryllupsfest på. Selvom du måske ikke tænker på balloner som sofistikeret indretning, kan de gøres til et fantastisk look. Det er med til at give dit bryllup et moderne og unik look, som dine gæster vil huske dit bryllup for i fremtiden.

Traditionel ballonport

Gæsterne kan komme igennem en flot ballonport når de ankommer til dit bryllup. En enkel ballonport som er lavet med pæne ensfarvet balloner. Vi kan også pynte den lidt op med tyl, blomster, led lys, og efeu der kryber op af buen. Overvej at lade buen afspejle din altoverskyggende tema farve. Tilføj yderligere store blomsterarrangementer for enden af hver side af buen. (ballonbue over kage) Buer kan også indramme dessertborde, gavebordet og endda dansegulvet samt evt. scene.

Hoved bordet

Bordet med brudeparret kan fremhæves med en ballonport, hjerte eller andet tema der er lavet af balloner med eventuelt tyl, blomster, led lys, vinranke og efeu. Som er lavet i jeres bryllupsfarver. Tilføj hængende balloner for at hjælpe med at skabe den fulde look og evt. med store piedestal arrangementer af flotte blomster i hver ende. (balloner i loftet)

Loftdekoration af balloner

Balloner kan hænges ned fra loftet, for at skabe romantisk hygge og hjælper også med at rummet ikke virker højt og koldt. Loftdekoration har også den store effekt på lydens klang, samt den har også en super effekt på lyset når der skal danses bryllup vals. Forestil dig hvide kæmpe balloner der hænger ned med en lilla farvet spot på. Eller hvad med en sølv stjerne der giver refleks tilbage fra en flot spejlkugle. (Balloner i sal)

Ballondekoration til borddækning

Mange borddekorationer er lavet med blomster og stearinlys og dette er der som sagt heller ikke noget galt i. Men forestil dig dit bryllup og tænk på de forskellige bryllupper du har været til. Ser du for dig et billede af røde roser eller hvide nelliker og cremefarvet stearinlys. Forestil dig et rundt bryllupsbord med en ring lavet af efeu ranker. Grene der er pyntet med små metallic/perle balloner i flere farver, creme, lyserøde, hvide og bordeaux farver. Ballon blomster der er matcher, brudens blomster i hendes brudebuket. Eller hvad med en blomsterbuket som har en lang tyl snor i hvid eller creme som holder en flot stor ballon på 80 cm i diameter oppe i 2 meters højde, der er pynte med små balloner og efeu eller vinranker.

Ballondekoration til bryllup

I Danmark er vi ikke helt med på beatet endnu, som man er i USA, England og endda Polen med dekoration af balloner, men det vinder mere og mere indpas og det bliver også mere og mere populært og brugt til et bryllup. Vi har flere års erfaringer med at lave ballondekoration og det er yderst populær til konfirmation og barnedåb (lave her link til henholdsvis konfirmation og barnedåb), og det skyldes nok at vi stadigvæk hænger lidt i vores forældres stil og traditioner, dog er der bryllup par som gerne vil fornye sit bryllup og skabe sin helt egen stil samt farver, og hertil er vi yderst hjælpsomme med ideer og tips. Vi er professionel og uddannet med CBA (Certified Balloon Artist) baggrund som et af de få ballondekoratører i Danmark, og med denne baggrund er vi også det firma som skaber nytænkning og fuldfører vores projekter med bravour for vores kunder og brudepar.

Vi er her for at hjælpe dig og endda skabe dit bryllups tema som en rød tråd fra kirken til du skal slutte dit bryllup med kører turen og til du ender dit bryllup med glade gæster og i skal have frem på jeres bryllups nat men en flot pyntet bryllupssuite.

Se vores leveringspriser her:https://www.ballonservice.dk/leverings-priser-til-hele-landet/