Barnets første fødselsdag.

barnets første fødselsdag

Organisk design – M:28344000 – kontakt os

mickeyQkinkbue

MickeySøjle 650,- / Lille bue 400,- -M:28344000 – kontakt os

Klar Bubble med ballon inden i 150,-  -M: 28344000 – kontakt os

Buket m/12 balloner+3fod m/confetti 850,- + levering

Barnets første fødselsdag – 1firstbday – skal være festligt og inspirerende for de næste fødselsdage. Man kan gøre det selv, men vores erfaring viser at det er ofte kan være forbundet med ærgelser og frustration. At det måske ikke altid er så nemt som det ser ud på billeder. Engangshelium rækker sjældent særligt langt og ballonerne falder hurtigt til gulvet og så står man der lige inden gæsterne kommer

Hos BallonService har vi valgt at vise dig nogle dekorationer som inspiration til barnets første fødselsdag . Det kan være en lille ballonbue, er noget “organisk ballonguirlande”, små dekorationer rundt omkring. Det er blevet og mere almindeligt, at vi fejrer barnets 1 års dag. Du finder vores farveoversigt her. Nogle markerer dagen med en kæmpe fest, mens andre holder dagen nede som en almindelig sammenkomst der er noget særligt. Vi oplever ofte at vi laver dekorationer i den helt store stil for vores kunder igen og igen. Skal der ske noget, ekstra kan vi trykke på balloner. Det er som om det smitter af andre steder. Hvis man ikke finde noget på vores side, kan man altid ringe og spørge eller du kan gå på Pinterest og finde lige det, der tiltaler dig der – send det til os, så sætter vi en pris på og sammen finder vi ud, at holde det på et plan hvor du selv kan følge med – vi er sikre på at vi har noget for enhver smag.

Til gengæld så er det du bestiller hos BallonService klar til brug når det ankommer og du får en roligere dag som du kan glæde dig over længe efter.

Har du spørgsmål så ringer du bare 2834 4000!