Konfirmation 2021

Konfirmation 2021 bliver sikkert meget bedre end 2020 hvor mange teenagere måtte udsætte deres planlagte konfirmation, først til efteråret for så derefter at udsætte den til 2021.

En konfirmation er din egen bekræftelse på dåben som dine forældre foretog da du var baby og derfor ikke kunne svare andet end med et vræl. Ifølge Luther bekræfter Gud konfirmanden som sit barn, som det blev det i dåben.

Først det alvorlige

Dåben er en forudsætning for konfirmationen. Konfirmationen normalt sted i 13 til 15-års alderen. Tidligere var det tegn på, at konfirmanden var trådt ind i de voksnes rækker efter endt skolegang. Der er dog ingen øvre aldersgrænse for, hvornår man kan blive konfirmeret, og det hænder, at voksne lader sig konfirmere.

Før selve konfirmationen finder en konfirmationsforberedelse eller undervisning forestået af præsten (evt. suppleret af andre kirkelige medarbejdere) sted. Tidligere skulle konfirmanden “overhøres” i katekismus for at kunne konfirmeres.

Så det fornøjelige…

…de fleste konfirmander fejres efter den kirkelige handling af deres familie med en konfirmationsfest.

Efter konfirmationen fejres de unge også ofte ved blå mandag, hvor de går i byen.

Der findes også en borgerlig konfirmation, der ikke involverer kirkelige handlinger, men markerer overgangen fra barn til voksen. Den kaldes nonfirmation.

Skal i holde konfirmation hjemme eller er så heldige så i skal holde det ude – uanset hvad du skal fejre så skal der pyntes og gøres festligt og det er her hvor I skal bruge BallonService. Vi har over 20 års erfaring i at lave festlige ballondekorationer til konfirmationer til både piger og drenge og ofte har du/i sikkert en masse ønsker til hvad i godt kunne tænke jer.

Farver, farvesammensætninger, latex, konfetti, folie eller en kombi. Vi har prøvet det før rigtig mange gange og over hele Danmark. Her på siden finder du/I nogle eksempler og eller vil jeg henvise til Pinterest, der findes et hav af forskellige muligheder – vi kan lave det .

Her finder du masser af inspiration fra os til din konfirmation – samt et par billeder fra udlandet.
Spørgsmål -M:28344000 – kontakt os

Alexanders konfirmationballoner med helium ogtassles