Konfirmation 2023/24

Nu er det konfirmationstid igen og vi har dekorationerne dertil. De er helt færdige når vi leverer, så vi bruger ikke jeres tid , på en i forvejen stresset dag

Vi forsøger at følge med udviklingen og hvad konfirmanterne vil elske at have i ballondekorationer, derfor finder vi hele tiden på nye måder at sætte sammen på og ny flotte balloner.

Alexanders konfirmation
balloner med helium ogtassles

Først det alvorlige

Dåben er en forudsætning for konfirmationen. Konfirmationen normalt sted i 13 til 15-års alderen. Tidligere var det tegn på, at konfirmanden var trådt ind i de voksnes rækker efter endt skolegang. Der er dog ingen øvre aldersgrænse for, hvornår man kan blive konfirmeret, og det hænder, at voksne lader sig konfirmere.

Før selve konfirmationen finder en konfirmationsforberedelse eller undervisning forestået af præsten (evt. suppleret af andre kirkelige medarbejdere) sted. Tidligere skulle konfirmanden “overhøres” i katekismus for at kunne konfirmeres.

Så det fornøjelige…

…de fleste konfirmander fejres efter den kirkelige handling af deres familie med en konfirmationsfest.

Efter konfirmationen fejres de unge også ofte ved blå mandag, hvor de går i byen.

Der findes også en borgerlig konfirmation, der ikke involverer kirkelige handlinger, men markerer overgangen fra barn til voksen. Den kaldes nonfirmation.

Skal i holde konfirmation hjemme eller er så heldige så i skal holde det ude – uanset hvad du skal fejre så skal der pyntes og gøres festligt og det er her hvor I skal bruge BallonService. Vi har over 20 års erfaring i at lave festlige ballondekorationer til konfirmationer til både piger og drenge og ofte har du/i sikkert en masse ønsker til hvad i godt kunne tænke jer.

Farver, farvesammensætninger, latex, konfetti, folie eller en kombi. Vi har prøvet det rigtig mange gange og over hele Danmark. Her på siden finder du nogle eksempler. Du kan evt. også finde inspiration på Pinterest – der findes et hav af forskellige muligheder og vi kan lave dem alle.

Her finder du masser af inspiration til din konfirmation.
kontakt os