Kæmpe balloner i 3 størrelser med reklametryk er en mulighed

Kæmpe balloner 3 størrelser med reklametryk. Fremstillet af en blanding af naturlig og syntetisk latex der giver mulighed for ekspansion i varmt vejr og bedre punkteringsmodstand. Fremstillet med tykke ekstra lange halse for lettere håndteringen og modstå nedbrydning fra sol, regn og blæst – elementer balloner altid bliver udsat for.

3 størrelser 120, 170 og 240 cm i diameter
Kæmpe balloner 3 størrelser med reklametryk  med stor wow-effekt. Disse balloner kan med helium holde sig i luften fra 2 og op til 18 dage. Med ballongas vil flyvetiden være mindre, da ballongas ikke er helt så ren som helium. Jo større ballonen er, jo længere tid vil den flyve. Fyldes de med alm luft, kan ballonerne holde i flere i uger!

Disse kæmpe og kuglerunde chloroprene kæmpe balloner i flere størrelser er velegnet farverig indendørs og udendørs udsmykning, farverigt blikfang, specialeffekter, reklametryk og løft. Priser på reklametryk finder du her.

Ballonen der er 120 cm kan løfte ca 700 gr, 170 cm størrelsen løfter ca 2 kg og den helt store 240 cm kan løfte ca 7,0 kg men det er forudsat at de pustes op til fuld størrelse. Den mindste kæmpe ballon på 120 cm skal have 960 liter helium, dvs den kan fyldes med en 10’er helium. Den mellemste kæmpe skal have 2460 liter for at være fyldt og kan nøjes med en 20’er helium. Men den allerstørste kæmpe ballon kræver 7550 liter helium for at nå sit max og skal derfor bruge en af de helt store flasker, den kalder vi en 50’er. Vi har som regel disse flasker på lager men de helt store kræver en smule erfaring at håndtere, hvorfor vi ofte tilbyder at gøre det.

DONG børsnotering
nogle farver på gigantballoner

White, Pastel Yellow, Yellow, Orange, Shell Pink, Dark Pink, Red

andre farver på gigantballoner

Purple, Icy Blue, Island Blue, Blue, Pistachio(udgået), Kiwi Lime, Green